Timișoara

  • Fashion
  • Week
  • Fashion
  • Week
  • Fashion

Prima ediție Timișoara Fashion Week

Iată că am ajuns și la prima ediție Timișoara Fashion Week!

Fiind desemnată Capitală Europeană a Culturii pentru anul 2021 ne-am gândit să aducem acest oraș din punct de vedere al modei la același nivel cu cele mai mari orașe ale Europei prin acest eveniment unic până acum în zona de vest a țării!

Evenimentul ce va avea loc în perioada 8-9 mai 2018 va reuni majoritatea designerilor din România, persoane avizate din lumea modei, invitați din toată țara și personalități din toate categoriile media!

Publicul prezent la acest eveniment va avea plăcerea să se delecteze cu cele mai noi tendințe ale acestui an în materie de stil și fashion, în cea mai exclusivistă sală de evenimente din Timișoara.

Locație

Vă așteptăm la Venue!
-cea mai spectaculoasă sală de evenimente-

Anii ‘20 au fost inspirația sub semnul căruia ne-am construit lumea. Au fost anii în care s-a născut societatea modernă.

Automobilele, telefoanele, cinematografia au dat tonul unei alte societăți, o societate care pe ritm de jazz merge spre globalizare. Distanțele au încetat să mai fie o problemă.  Au fost anii care au dus oamenii mai aproape.

Venue vă pune la dispoziție cea mai spectaculoasă sală de evenimente construită în stilul anilor ‘20, dar pusă în actualitatea zilelor noastre. Design în stil Art Deco cu forme minimaliste, artă decorativă și eleganță, acesta este modul nostru de a aduce oamenii împreună. Am păstrat tot ce aveau mai bun „The roaring ‘20” și am adus în secolul nostru.

Locația noastră vă pune la dispoziție sălile de evenimente Grand Ballroom (400 locuri) și Crystal Ballroom (260 locuri), fiecare dintre ele fiind o incursiune în eleganța și rafinamentul de acum un secol, ancorată în modernitatea în care trăim.

Restaurantul și personalul profesionist, Venue Garden cu verdeața și albastrul calm al piscinei, iluminatul spectaculos și căldura cu care vă primim garantează experiența unică pe care o veți avea la noi.

Designeri

Starshiners
Andreea Pleșa
Felix Ramiro
Anileda
cosette
Louis Purple
Mineli
Tudor Tailor
cozacone

Program

Day 1 | 08.05.2018
Show – Event opening
Starshiners
Mirela Cioară
Diana Caramaci
Felix Ramiro
Andreea Pleșa
Anileda
Diana Giullia Păunescu
Cosette
Louis Purple
Atelier Narcisa
Day 2 | 09.05.2018
Show - Vioară Ardelean Oana
Mineli
Tudor Tailor
Sandra Chira & Cristina Lazăr
Andreea Micle
Cocîr Oana Maria
Cozacone
Roxana Florian
Schadt Hanelore
Adrian Ioan Mic
Freeya Wedding

Sponsori

Primaria Timișoara
Casa de cultură a Municipiului Timișoara
Campari
Automobile Bavaria
Venue ballroom and events
Felix Ramiro
Glo
Acs Poli Timișoara
M&Dario
Cupio
Pizzeria Ricci
Restaurant Caruso
Hotel Ramina
Apa Aura
Kiss Fm
Iosephine Residence
Taian Investments
Oglinda

Parteneri

Hairstudio by Elena Jabri
Anca Molnar make up artist
Meka hairstyilist
Daniela Casuneanu face&body art
Alex Hreniuc
Dj Stafie